Actueel

Vakantie & Grote Opening! #bethere

Beste Nakama’s,

Zoals jullie bekend is zijn wij verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Drielandendreef 34, dit willen wij graag met jullie vieren! (Zie afbeelding!)

Ook komt de kerst en het nieuwe jaar er weer aan, Nakama is van 23 december tot en met 6 januari gesloten. Voor onze wedstrijdvechters die opgegeven staan voor 8 februari is er mogelijkheid door te trainen in de vakantie. Informatie hierover volgt per Whatsapp.

Normaliter doen wij de nieuwjaar training op 1 januari, maar dit jaar zal deze nietplaats vinden. Dit omdat wij druk zijn met puntjes op de i voor de opening en jullie anders al het nieuws wat wij nog toe willen voegen al te zien krijgen, volgend jaar doen wij zéker weer een nieuw jaar training!

Ondertussen zijn wij ge-contact door veel sponsoren, hiervoor willen wij jullie onwijs bedanken! Heb je nog interesse in een bord aan de sponsormuur of hebben jullie een ander idee m.b.t. sponsoring? Dan horen wij dit graag voor 16 december zodat wij (hopelijk) kunnen realiseren dat al onze nieuwe sponsoren zichtbaar zijn in januari 2020!

Nakama Gym wens jullie fijne feestdagen en een onwijs gelukkig, gezond en natuurlijk sportief 2020!

Osu,

Sensei John

Eerder verschenen

Wat andere zeggen

 • Nakama is die echte shit om te gaan trainen, echt vet!!!

  - Florian

 • Ik vond het in het begin zwaar, omdat je er veel leert al bij de eerste training. En het is erg leerzaam, je leert samenwerken en nog veel meer.

  - Nadim Khajjouti

 • Lekker getraind en goed geconcentreerde les.

  - Safa

 • Lekker trainen in een leuke omgeving!

  - Quinten

 • Dit noem ik nou pas echt sport! Conditie, techniek, zelfbeheersing en zelfverdediging. Bij Nakama ga ik echt tot het uiterste! De trainingen worden gedoseerd gegeven, daarom ook zeer geschikt voor vrouwen!

  - Jessica

 • Nakama betekent voor mij, het ontstressen/ontspannen en het leren doelen te stellen. Durf stappen te nemen!!! Osu!

  - Marius

 • Top sfeer met goede begeleiding waar Respect hoog in het vaandel staat.

  - Remco

 • Een echte groep waar je in een veilige prettige omgeving je grenzen leert kennen en verleggen onder de zeer prettige en professionele begeleiding van John Kuipers.

  - Martijn

 • Keihard trainen, vechten en je grenzen verleggen met een heel gezellig team.

  - Richard Vrijhof

 • Ik vind het leuk om bij Nakama te trainen omdat we echt als een team samen werken! OSU

  - Anoniem

Nakama Gym en derde partijen gebruiken cookies om jouw internetgedrag op onze site te volgen. Als je verdergaat, ga je hiermee akkoord. Lees meer >