Actueel

Nieuwsbrief met enkele roosterwijzigingen en kickboksexamen

Beste Nakama’s,

We willen jullie graag op de hoogte brengen van enkele wijzigingen in het lesrooster die vanaf 6 november van kracht zullen zijn.

Op zondag om 09:00 uur introduceren we een nieuwe kickboksles exclusief voor dames. Dit is een geweldige kans om je vaardigheden te verbeteren en te trainen in een comfortabele omgeving voor de ‘’ladies only’’, deze les is niet alleen voor dames maar wordt ook gegeven door een dame!

Op vrijdag is er een kleine aanpassing in het lesrooster. Wij gaan starten met een nieuw lesuur voor de jeugd! JEUGD GRAPPLING(no-gi)! Deze les zal gegeven worden van 18:00 tot 19:00, de les valt gelijk met het kickboksen/boksen op de vrijdagavond, maar de lessen zullen elkaar zeker niet bijten. Wil jij al die tijd al kickboksen om 18:00 maar zat je met oppas? Dan kan je zoon/dochter nu dus zelf trainen terwijl jij de kickboks/boks les volgt ;).

Helaas hebben we in verband met beperkte beschikbaarheid in de Sypel niet de juiste tijd/ruimte kunnen reserveren voor een gezamenlijk examen. Daarom hebben we besloten om de examens plaats te laten vinden tijdens de reguliere lessen op dinsdag(28november) en woensdag(29november). We zorgen ervoor dat alle elementen worden behandeld en dat iedereen een eerlijke kans krijgt om zijn of haar vaardigheden te tonen, maar nu iets gemoedelijker in je eigen groep in plaats van in de Sypel.

Nog 1 huishoudelijke mededeling, voortaan worden de incasso’s door onze administratie verwerkt en niet meer door DockDock, deze app mogen jullie dan ook van je telefoon verwijderen, hun zullen namens Nakama geen geld meer afschrijven.

We hopen dat jullie net zo enthousiast worden van de wijzigingen, als dat wij dat zijn en wat betreft de examens hopen we dat er zoveel mogelijk jeugd komt om mee te doen ook al is het dit jaar op de gym zelf.

Osu,

Sensei John, Danique en Team Nakama

Eerder verschenen

Wat anderen zeggen

 • Dit noem ik nou pas echt sport! Conditie, techniek, zelfbeheersing en zelfverdediging. Bij Nakama ga ik echt tot het uiterste! De trainingen worden gedoseerd gegeven, daarom ook zeer geschikt voor vrouwen!

  - Jessica

 • Altijd goed om lekker te trainen bij Nakama, goede training, leuke groep met respect voor elkaar en een fanatieke sensei. OSU

  - Bart Smalbrugge

 • Vechtsport heeft mij altijd gefascineerd en ik wist nooit precies wat ik wilde totdat ik een les van John bijwoonde. Ik was meteen onder de indruk van zijn meesterschap en ik vertrouw op zijn visie. Dankzij de inzet van 'het Nakama team' ben ik trots op mijn prestaties en geniet ik van mijn groei.

  - Marc Mik

 • Nakama is die echte shit om te gaan trainen, echt vet!!!

  - Florian

 • Nakama is voor mij de plek om alle stress van het dagelijkse leven van me af te gooien!

  - Martijn

 • Een echte groep waar je in een veilige prettige omgeving je grenzen leert kennen en verleggen onder de zeer prettige en professionele begeleiding van John Kuipers.

  - Martijn

 • Nakama zorgt ervoor dat ik na de training met een goed gevoel naar huis ga.

  - Wesley

 • Nakama betekent voor mij, het ontstressen/ontspannen en het leren doelen te stellen. Durf stappen te nemen!!! Osu!

  - Marius

 • Nakama heeft mij goed geholpen met afvallen het is een leuke groep met veel respect.

  - Jonathan

 • Vechten; soms tegen iemand anders, vaak met jezelf maar nooit alleen. Dat is Nakama!

  - Mirthe

Nakama Gym en derde partijen gebruiken cookies om jouw internetgedrag op onze site te volgen. Als je verdergaat, ga je hiermee akkoord. Lees meer >