Actueel

Nieuwsbrief met enkele roosterwijzigingen en kickboksexamen

Beste Nakama’s,

We willen jullie graag op de hoogte brengen van enkele wijzigingen in het lesrooster die vanaf 6 november van kracht zullen zijn.

Op zondag om 09:00 uur introduceren we een nieuwe kickboksles exclusief voor dames. Dit is een geweldige kans om je vaardigheden te verbeteren en te trainen in een comfortabele omgeving voor de ‘’ladies only’’, deze les is niet alleen voor dames maar wordt ook gegeven door een dame!

Op vrijdag is er een kleine aanpassing in het lesrooster. Wij gaan starten met een nieuw lesuur voor de jeugd! JEUGD GRAPPLING(no-gi)! Deze les zal gegeven worden van 18:00 tot 19:00, de les valt gelijk met het kickboksen/boksen op de vrijdagavond, maar de lessen zullen elkaar zeker niet bijten. Wil jij al die tijd al kickboksen om 18:00 maar zat je met oppas? Dan kan je zoon/dochter nu dus zelf trainen terwijl jij de kickboks/boks les volgt ;).

Helaas hebben we in verband met beperkte beschikbaarheid in de Sypel niet de juiste tijd/ruimte kunnen reserveren voor een gezamenlijk examen. Daarom hebben we besloten om de examens plaats te laten vinden tijdens de reguliere lessen op dinsdag(28november) en woensdag(29november). We zorgen ervoor dat alle elementen worden behandeld en dat iedereen een eerlijke kans krijgt om zijn of haar vaardigheden te tonen, maar nu iets gemoedelijker in je eigen groep in plaats van in de Sypel.

Nog 1 huishoudelijke mededeling, voortaan worden de incasso’s door onze administratie verwerkt en niet meer door DockDock, deze app mogen jullie dan ook van je telefoon verwijderen, hun zullen namens Nakama geen geld meer afschrijven.

We hopen dat jullie net zo enthousiast worden van de wijzigingen, als dat wij dat zijn en wat betreft de examens hopen we dat er zoveel mogelijk jeugd komt om mee te doen ook al is het dit jaar op de gym zelf.

Osu,

Sensei John, Danique en Team Nakama

Eerder verschenen

Wat anderen zeggen

 • Vechten; soms tegen iemand anders, vaak met jezelf maar nooit alleen. Dat is Nakama!

  - Mirthe

 • Nakama betekent voor mij, het ontstressen/ontspannen en het leren doelen te stellen. Durf stappen te nemen!!! Osu!

  - Marius

 • Dit noem ik nou pas echt sport! Conditie, techniek, zelfbeheersing en zelfverdediging. Bij Nakama ga ik echt tot het uiterste! De trainingen worden gedoseerd gegeven, daarom ook zeer geschikt voor vrouwen!

  - Jessica

 • Dit is één van de weinige sportverenigingen waarbij er met zoveel respect en plezier met elkaar om gegaan wordt.

  - Wesley & Hero

 • Ik vind de lessen altijd zeer leerzaam en ik kan er altijd lekker mijn energie kwijt raken!

  - Fabian

 • Nakama is de plek om mijn hoofd lekker leeg te maken!

  - Marinda

 • Gezelligheid, goede training van een goede leermeester! Nakama, kracht van vriendschap!

  - Liesbeth

 • Lekker trainen in een leuke omgeving!

  - Quinten

 • Een goede vriend is iemand waar bij je volledig vrijheid hebt je zelf te zijn en dat heb ik bij Nakama ook.

  - Joris Stulp

 • Ik vond het in het begin zwaar, omdat je er veel leert al bij de eerste training. En het is erg leerzaam, je leert samenwerken en nog veel meer.

  - Nadim Khajjouti

Nakama Gym en derde partijen gebruiken cookies om jouw internetgedrag op onze site te volgen. Als je verdergaat, ga je hiermee akkoord. Lees meer >