Actueel

Nakama updates

Beste Nakama’s,

Allereerst willen wij jullie bedanken voor dit bizar mooie jaar, met een hechte groep, goeie sfeer en alle behaalde doelen van zowel ieder voor zichzelf, als voor het hele team.

De kerstvakantie zit eraan te komen, dit betekent dat wij gesloten zijn voor groepslessen van 24 december tot en met 8 januari. De gym is geopend! Dit betekent dat er getraind kan worden (zonder begeleiding), want je kan naar binnen via het pasjes systeem. Motiveer elkaar, spreek met elkaar af om te trainen, houd jezelf fit, of geniet even lekker van de vakantie! De gym is geopend van 06:00 tot 23:00, 7 dagen per week. Zoals besproken in de les moeten degene die wedstrijden hebben in Februari en Maart doortrainen in de vakantie, zijn deze uren niet bij je bekent? Of denk jij dat je een aanvulling kan zijn voor deze les? App in beide gevallen naar Sensei (0630254475).

Jullie voelde het misschien al aankomen, aangezien alles duurder word.. Maar helaas moeten ook wij, hoe moeilijk we het ook vinden om te vragen, de prijzen verhogen. Het is op dit moment niet te doen met de prijzen die we vragen om de vaste lasten (variabele energiekosten en gaskosten) te betalen en een gezond bedrijf te blijven, We hebben gekeken wat er nodig is, zonder de hoofdprijs te vragen en hebben besloten dat er op een abonnement 8% inflatie komt.

Nu weer tijd voor toffe mededelingen! De nieuwjaarstraining! 1 januari om 18:30 tot 19:30 de training om het jaar goed te starten! Zorg jij er met je trainingsmaatjes voor dat er een grotere groep dan ooit staat? Deze training is voor ALLE leden, jong tot oud, en speciaal voor deze dag, mag je met kater in de les staan.

5 maart 2023, het klinkt nog ver weg maar voor je het weet is het zover! Ons jaarlijkse Japas uitje, met zoveel mogelijk Nakama’s gaan we de gezelligheid opzoeken bij Japas Ermelo. Wil jij je broer, zus, ouders, verzorgers of wie dan ook meenemen deze dag? Dan kan dat! Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven bij de bar, dit kan je pinnen of cash betalen. De bedragen zijn all-in(eten en drinken), maar exclusief sterke drank. Jeugd tot en met zes jaar betaald €8,- tot en met 12 jaar betaald €23,- en de volwassenen betalen €33. Ben jij erbij?! We starten 15:30 en om 18:00 moeten we de zaak weer verlaten.

En last but not least. Misschien is het je in de wandelgangen al ter oren gekomen, maar 26 februari organiseren (senpai) Benjamin en (sensei) John een kickboks/mma gala in de Sypel! Er staan aardig wat Nakama’s die moeten knocken! Ben jij bij de eerste editie van RAUW? De kosten van de kaartjes zijn €5,- tot en met 12 jaar, 13 jaar en ouder betalen €15. Het beloofd echt heel erg gaaf te worden!

Wij willen jullie alle geluk, gezondheid en liefde wensen voor de komende feestdagen en het nieuwe jaar.

Osu,
Sensei John, Danique & team Nakama

Eerder verschenen

Wat anderen zeggen

 • Keihard trainen, vechten en je grenzen verleggen met een heel gezellig team.

  - Richard Vrijhof

 • Dit is één van de weinige sportverenigingen waarbij er met zoveel respect en plezier met elkaar om gegaan wordt.

  - Wesley & Hero

 • Een goede vriend is iemand waar bij je volledig vrijheid hebt je zelf te zijn en dat heb ik bij Nakama ook.

  - Joris Stulp

 • Nakama is die echte shit om te gaan trainen, echt vet!!!

  - Florian

 • Super tof om je op deze manier uit te leven.

  - Merel

 • Nakama betekent voor mij, het ontstressen/ontspannen en het leren doelen te stellen. Durf stappen te nemen!!! Osu!

  - Marius

 • Geweldige training. Zo blijf ik goed in vorm en een mooie groep die je daarbij helpt.

  - Frank

 • Altijd goed om lekker te trainen bij Nakama, goede training, leuke groep met respect voor elkaar en een fanatieke sensei. OSU

  - Bart Smalbrugge

 • Ik vond het in het begin zwaar, omdat je er veel leert al bij de eerste training. En het is erg leerzaam, je leert samenwerken en nog veel meer.

  - Nadim Khajjouti

 • Top sfeer met goede begeleiding waar Respect hoog in het vaandel staat.

  - Remco

Nakama Gym en derde partijen gebruiken cookies om jouw internetgedrag op onze site te volgen. Als je verdergaat, ga je hiermee akkoord. Lees meer >