Actueel

Ruimere openingstijden en meer!

Allereerst hopen we dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en hebben kunnen opladen voor het nieuwe seizoen!

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben zijn wij bij Nakama druk bezig geweest met het introduceren van een pasjes systeem, dit hebben wij in de vakantie uitgebreid naar een systeem wat bij de deur hangt i.p.v. een staande scanner bij de bar.

Dit betekent dat jullie vanaf vandaag, van maandag tot en met zondag, van 06:00 ‘s ochtends tot en met 23:00 ‘s avonds kunnen trainen bij ons! In deze tijden is er mogelijkheid tot zelfstandig fitnessen en/of in de vrije uren zelfstandig de dojo te gebruiken! Let er wel op dat je, ook als er niemand aanwezig is, de fitness en/of de dojo opgeruimd achter laat.

Het systeem telt hoe vaak je bent wezen sporten. Heb jij een twee keer in de week abonnement? Dan zal je twee keer in de week naar binnen kunnen. Denk jij nu, maar hey ik wil vaker nu er meer mogelijkheden zijn! Mail dan de administratie (administratie@nakama-gym.nl) zodat zij ervoor kunnen zorgen dat jij voor €50 per maand onbeperkt kan trainen in zowel de fitness als de groepslessen! Ken jij iemand die alleen wil fitnessen? Vergeet diegene dan vooral niet te vertellen dat je voor €24,- per maand onbeperkt kan fitnessen bij Nakama!

Voor de tieners willen wij ook de mogelijkheid gaan bieden onbeperkt te gaan trainen, dit betekent zowel fitness als alle groepslessen(dus bijvoorbeeld kickboksen, boksen, en Braziliaanse jiujitsu of fitness), voor €35 per maand! Voor de jeugd (tot en met 10 jaar) zal dit een bedrag van €30,- zijn. De jeugd wedstrijdvechters zullen ook dit bedrag gaan betalen. Wil jij lekker blijven trainen in de lessen die je al volgt? Dan kun je natuurlijk ook het abonnement behouden die je al hebt.

Als je geen telefoon hebt, of niet de behoefte hebt je telefoon mee te nemen is er de mogelijkheid een pasje aan te schaffen bij de bar voor een eenmalige prijs van €5,-

Kleine roosterwijziging; de woensdagavond boksles zal ivm het vele animo verplaatsen naar dinsdag en donderdag van acht tot half tien, deze les zal ‘naast’ de kickboksles draaien. Dit betekent dat de woensdagles alleen een kickboksles zal zijn en geen combinatieles meer.

En dan nog even wat anders leuks! Nakama Gym staat in de volgende uitgave van het Fight Network Magazine, deze is te koop bij onder andere de Bruna! Wij zijn hier erg trots op en wij hopen jullie ook! Want zonder jullie hadden wij niet bereikt wat we nu bereikt hebben.

Een hoop tekst weer, maar hopelijk met een duidelijke uitleg!

Osu,
Sensei John, Danique en team Nakama

Eerder verschenen

Wat anderen zeggen

 • Ik train bij Nakama omdat ik m'n vertrouwen in mezelf wil vergroten en om m'n grenzen te leren kennen en respecteren.

  - Hendri

 • Ik vind het leuk om bij Nakama te trainen omdat we echt als een team samen werken! OSU

  - Anoniem

 • Gezelligheid, goede training van een goede leermeester! Nakama, kracht van vriendschap!

  - Liesbeth

 • Keihard trainen, vechten en je grenzen verleggen met een heel gezellig team.

  - Richard Vrijhof

 • Vechtsport heeft mij altijd gefascineerd en ik wist nooit precies wat ik wilde totdat ik een les van John bijwoonde. Ik was meteen onder de indruk van zijn meesterschap en ik vertrouw op zijn visie. Dankzij de inzet van 'het Nakama team' ben ik trots op mijn prestaties en geniet ik van mijn groei.

  - Marc Mik

 • Nakama zorgt ervoor dat ik na de training met een goed gevoel naar huis ga.

  - Wesley

 • Geweldige training. Zo blijf ik goed in vorm en een mooie groep die je daarbij helpt.

  - Frank

 • Ik vind de lessen altijd zeer leerzaam en ik kan er altijd lekker mijn energie kwijt raken!

  - Fabian

 • Nakama betekent voor mij, het ontstressen/ontspannen en het leren doelen te stellen. Durf stappen te nemen!!! Osu!

  - Marius

 • Lekker getraind en goed geconcentreerde les.

  - Safa

Nakama Gym en derde partijen gebruiken cookies om jouw internetgedrag op onze site te volgen. Als je verdergaat, ga je hiermee akkoord. Lees meer >