Boksen

Boksen in Harderwijk bij Nakama

NAKAMA staat bekend om zijn sterk samenwerken groepen. Beginners en gevorderd trainen met elkaar en door elkaar heen, dit geeft het Nakama gevoel extra dynamiek (Nakama wat vrienden betekend is een van de krachtige pijlers binnen onze sportschool/gym) sinds een aantal jaren zien we ook in Harderwijk de belangstelling voor boksen groeien.

Onder leiding van onze hoofdtrainer John kuipers word er hard gewerkt aan de technische en conditioneel vaardigheden van de sporters. Hoofd trainer john is dan ook een Vak man in de vechtsport met zijn jaren lange ervaring is hij denken wij de meest ervaren trainer op het gebied van vechtsporten. Sinds 1992  beoefend hij al  actief in vechtsporten een en doet dit tot op de dag van vandaag.  John  heeft in die jaren  het hele land door kruist om kennis en vaardigheden opgedaan.  Met sporten als Judo, kyokushin/karate, boksen, kickboksen, grappling, mma en Brazilian jiujitsu voelt hij zich het meest vertrouwd.  John kuipers heeft  met zijn boksers het Boksen in Harderwijk een nieuwe dementie gegeven door in eigen stad op het BOKS gala van RAUW Sports de ring te betreden en n het grote publiek laten zien  wat de pupillen van de bokslessen Harderwijk gedaan heeft voor deze sporters.

Proefles boksen ? Klik hier!

Leuk dat je komt kennis maken met de sport en het karakter van Nakama Gym!

Klik op de Whatsapp knop of stuur een bericht naar (06) 30 25 44 75 om je aan te melden voor een gratis proefles boksen.Je bent van harte welkom en we zien uit naar je komst.

Onder leiding van onze hoofdtrainer John kuipers word er hard gewerkt aan de technische en conditioneel vaardigheden van de sporters.

Voor boksen in Harderwijk biedt Nakama de volgende lessen

 • Boksen 16+/ volwassenen (techniek les)
 • Boksen 16+/ volwassenen (sparren /oefenen in het gevecht)
 • Wedstrijd boksen voor volwassenen

Daarnaast bieden naast het boksen in Harderwijk ook zaktraning/heavybag training, dit is een fullbody boks of kickboks workout waarbij je lichamelijk en geestelijk helemaal tot het uiterste kan gaan.

En om niet te vergeten hebben we ook nog een speciale groep waar in we kickboksen met zorg bieden, een les uur waar in kickboksen als middel word in gezet om in je eigen kracht te komen.

Geschiedenis boksen

Boksen is een eeuwenoude vechtsport die zijn oorsprong vindt in de klassieke Griekse en Romeinse beschavingen. Het werd destijds beoefend als een vorm van vermaak en competitie. In de loop der tijd ontwikkelde het boksen zich verder en werd het populair in verschillende delen van de wereld. Het moderne boksen, zoals we dat vandaag kennen, ontstond in de  18e eeuw in Engeland. Het werd al snel een georganiseerde sport met regels en competities. De eerste officiële bokswedstrijd vond plaats in  1681 en sindsdien is boksen uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. In de  19e en  20e eeuw werd boksen steeds populairder en kreeg het de status van een professionele sport. Beroemde boksers zoals Muhammad Ali, Mike Tyson en Floyd Mayweather Jr. hebben het boksen naar nieuwe hoogten gebracht en hebben miljoenen fans over de hele wereld geïnspireerd. Boksen is niet alleen een fysiek uitdagende sport, maar het vereist ook discipline, doorzettingsvermogen en strategisch denken. Het is een sport waarin atletisch vermogen, techniek en mentale kracht samenkomen.

Bij Nakama Gym zijn we trots op de rijke geschiedenis van het boksen en we streven  ernaar om deze traditie voort te zetten. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin boksers van alle niveaus hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun passie voor deze prachtige sport kunnen delen.

We bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin boksers van alle niveaus hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun passie voor deze prachtige sport kunnen delen.

Boksen in Harderwijk

We denken niet dat we jou hoeven te overtuigen om te komen boksen in Harderwijk. Maar voor de gene een weloverwogen beslissing wilt maken hier enkele punten ter overweging

 • Bij Nakama / boksen Harderwijk zijn de lessen conform regels van het NOS-NSF
 • We zijn in het bezit van diverse keurmerken een labels (Vechtsport autoriteitskeurmerk, en het veilig verantwoord vechtsport  label van het NIVM “Nederlands instituut vechtsport&maatschappij)
 • Zoals het word NAKAMA zegt vrienden/groep/gelijk gestemde hiermee willen we uit dragen dat we als team samen werken jong/oud groot/klein maar ook zeker beginners met gevorderd  SAMEN dat maak ons sterk.
 • Tijdens de groepslessen heeft te trainer tijd voor je om je vaardigheden te verbeteren, om zorgt dat je gekoppeld word aan  1 of meerdere boksers die jou gaat helpen om verder te komen dan waar je stond.
 • Te spannend  om te sparren ? Leg het voor aan je trainer en hij zal je helpen of advies geven. Iedereen kan sparren bij Nakama  op verschillende niveaus
 • Alle trainers hebben ruime les geef ervaring en ervaring in of gehad in wedstrijden en worden nog altijd bij geschoold door sensei John of evt trainingen of vechtsport seminar die de trainers bij wonen.
 • Kwaliteit en klant vriendelijkheid staat hoog in ons faandel
 • 2019 won sensei john de prijs voor bijzondere sportprestestie: deze werd ondermeer toegekend wegens het neerzetten van de kickboksen in Harderwijk en het faciliteren van zorgsport in vechtsport(en).
 • Nakama heeft in het boksen op wedstrijd gebied genoeg te bieden (Van amateur tot prof bij Nakama ben je voor wedstrijden aan het juiste adres)
 • Maar ook voor recreatief boksen in Harderwijk ben je bij ons aan het juiste adres en kan je werken aan het verbeteren van je eigen boks vaardigheden
 • Jij kan 7 dagen per week terecht bij ons kunnen om te trainen van 6:00 tot 23:00.  wij bieden Vrij trainen en uiteraard fitnessen en powerliften of op de gezette tijden zie rooster voor (boksen Harderwijk)

Kom bij ons langs en  ervaar zelf de kracht en schoonheid van het boksen. Samen zetten we de traditie voort en bouwen we aan een sterke toekomst voor deze eeuwenoude vechtsport.

Meld je aan voor een proefles

Leuk dat je komt kennis maken met de sport en het karakter van Nakama Gym!

Klik op de Whatsapp knop of stuur een bericht naar (06) 30 25 44 75 om je aan te melden voor een gratis proefles boksen.Je bent van harte welkom en we zien uit naar je komst.

Wat anderen zeggen

 • Dit is één van de weinige sportverenigingen waarbij er met zoveel respect en plezier met elkaar om gegaan wordt.

  - Wesley & Hero

 • Ik vind het leuk om bij Nakama te trainen omdat we echt als een team samen werken! OSU

  - Anoniem

 • Super tof om je op deze manier uit te leven.

  - Merel

 • Ik vond het in het begin zwaar, omdat je er veel leert al bij de eerste training. En het is erg leerzaam, je leert samenwerken en nog veel meer.

  - Nadim Khajjouti

 • Lekker trainen in een leuke omgeving!

  - Quinten

 • Vechtsport heeft mij altijd gefascineerd en ik wist nooit precies wat ik wilde totdat ik een les van John bijwoonde. Ik was meteen onder de indruk van zijn meesterschap en ik vertrouw op zijn visie. Dankzij de inzet van 'het Nakama team' ben ik trots op mijn prestaties en geniet ik van mijn groei.

  - Marc Mik

 • Nakama heeft mij goed geholpen met afvallen het is een leuke groep met veel respect.

  - Jonathan

 • Ik vind de lessen altijd zeer leerzaam en ik kan er altijd lekker mijn energie kwijt raken!

  - Fabian

 • Nakama is die echte shit om te gaan trainen, echt vet!!!

  - Florian

 • Een echte groep waar je in een veilige prettige omgeving je grenzen leert kennen en verleggen onder de zeer prettige en professionele begeleiding van John Kuipers.

  - Martijn

Meer sportaanbod

Nakama Gym en derde partijen gebruiken cookies om jouw internetgedrag op onze site te volgen. Als je verdergaat, ga je hiermee akkoord. Lees meer >