Kickboksen

Kickboksen bij Nakama

Kickboksen voor jeugd (vanaf 5 jaar), kickboksen voor recreanten, kickboksen voor wedstrijdvechters... slechts een kleine opsomming van de trainingen die wij op het gebied van kickboksen verzorgen. Als NAKAMA-Gym staan wij voor hoogwaardige kwaliteit, dit is terug te zien in onze trainingsmethodieken en -technieken.

Proefles kickboksen ? Klik hier!

Leuk dat je komt kennis maken met de sport en het karakter van Nakama Gym!

Klik op de Whatsapp knop of stuur een bericht naar (06) 30 25 44 75 om je aan te melden voor een gratis proefles kickboksen.Je bent van harte welkom en we zien uit naar je komst.

Veiligheid van de deelnemer staat bij ons altijd voorop, ongeacht je niveau!
Kickboksen Nakama Gym Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Zeewolde, Biddinghuizen

Kickboksen recreatief (VOOR JEUGD & VOLWASSENEN)

Een training kickboksen is net als leren autorijden. Je moet eerst weten waar de rem en het stuur zitten alvorens je het gaspedaal volledig intrapt! Leren trappen, stoten en je knieën gebruiken. Het lijkt veel, maar het gaat allemaal volgens een heel logische trainingsmethodiek.

Natuurlijk heb je ook voor een training kickboksen een goede conditie nodig, maar die krijg je vanzelf wanneer je eenmaal met deze sport begint. Het zal namelijk niet snel gebeuren dat je met een droog t-shirt de gym verlaat!

Muay Thai/kickboksen is een contactsport. Daarom is het verplicht om bij iedere training kickboksen beschermmateriaal te dragen. Scheenbeschermers, mondbeschermer, handschoenen koop daarom je materiaal bij de gym of vraag advies. Veiligheid van de deelnemer staat bij ons altijd voorop, ongeacht je niveau!

Kickboksen voor wedstrijden (VOOR JEUGD & VOLWASSENEN)

We bieden naast het gewoon leren van het kickboksen ook de mogelijkheid voor de echte waaghalzen om te trainen voor de RING. Dit doen we als team, want dit is de kracht van Nakama. Eén persoon alleen maakt je nog geen kampioen, in de trainingen voor wedstrijden trainen ook gevorderden mee, die wel van een extra uitdaging houden in de training maar niet persé de ring in willen.

Dit doen we als team, want dit is de kracht van Nakama.
Kickboksen Nakama Gym Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Zeewolde, Biddinghuizen

Samen zorgen we dus voor een hoge kwaliteit van trainen om de vechters klaar te stomen voor hun spectaculaire avontuur.

Kickboksen voor dames

De groep is laagdrempelig en er heerst een relaxte, vriendelijke sfeer. De lessen bestaan vooral uit een dynamische training, waarin kickbokstechnieken worden gecombineerd met een intensieve cardio-training. Ideaal om jezelf te leren verdedigen en tegelijkertijd fit en sterk van geest te worden. Kickboksen versterkt je conditie, zelfvertrouwen, en lenigheid. Daarnaast werk je ook aan je spieren, die verstevigd worden.

Ideaal om jezelf te leren verdedigen en tegelijkertijd fit en sterk van geest te worden.

Meld je aan voor een proefles

Leuk dat je komt kennis maken met de sport en het karakter van Nakama Gym!

Klik op de Whatsapp knop of stuur een bericht naar (06) 30 25 44 75 om je aan te melden voor een gratis proefles kickboksen.Je bent van harte welkom en we zien uit naar je komst.

Wat anderen zeggen

 • Nakama betekent voor mij, het ontstressen/ontspannen en het leren doelen te stellen. Durf stappen te nemen!!! Osu!

  - Marius

 • Vechten; soms tegen iemand anders, vaak met jezelf maar nooit alleen. Dat is Nakama!

  - Mirthe

 • Gezellige leuke training in een leuke groep.

  - Mike

 • Een echte groep waar je in een veilige prettige omgeving je grenzen leert kennen en verleggen onder de zeer prettige en professionele begeleiding van John Kuipers.

  - Martijn

 • Nakama is voor mij de plek om alle stress van het dagelijkse leven van me af te gooien!

  - Martijn

 • Ik vond het in het begin zwaar, omdat je er veel leert al bij de eerste training. En het is erg leerzaam, je leert samenwerken en nog veel meer.

  - Nadim Khajjouti

 • Nakama is die echte shit om te gaan trainen, echt vet!!!

  - Florian

 • Goede opbouw, goed gedoceerd. Duidelijke instructies.

  - Roy en Mike de Groot

 • Lekker trainen in een leuke omgeving!

  - Quinten

 • Ik train bij Nakama omdat ik m'n vertrouwen in mezelf wil vergroten en om m'n grenzen te leren kennen en respecteren.

  - Hendri

Meer sportaanbod

Kickboksen Nakama Gym Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Zeewolde, Biddinghuizen

Nakama Gym en derde partijen gebruiken cookies om jouw internetgedrag op onze site te volgen. Als je verdergaat, ga je hiermee akkoord. Lees meer >