Actueel

Nieuwe regels vanaf woensdag 3 maart - airbikes, kettlebells, squatrek, drumbells en heavy bag!

Beste Nakama’s,

Onderstaande nieuwe regels gaan in vanaf woensdag 3 maart.

De mail heeft iets langer op zich laten wachten dan jullie van ons gewend zijn, maar we kregen na de persconferentie bericht van de gemeente dat de tent verplaatst moest worden i.v.m. brandveiligheid. Even balen, tent tillen en weer doorgaan. De tent is nu dus verplaatst! Wat betekent dit verder voor jullie? Nieuwe ronde nieuwe kansen, we hebben de tent nog meer omgetoverd tot ‘krachthonk’. Er is nu niet alleen mogelijkheid gebruik te maken van de airbikes en de kettlebells maar ook van het squatrek en van al onze dumbells.

De jeugduren zullen vanaf nu buiten plaats gaan vinden. Dit geldt voor alle lessen behalve de judoles! Dit zal in de tent plaatsvinden i.v.m. grondwerk.

Wat is er verder mogelijk? De les tot en met 26 jaar zal gegeven worden van 6 tot kwart voor zeven op dinsdag en donderdag, dit zal een les zijn waarin heavy bag training gegeven wordt in combinatie met kickboksen! Hoe deze invulling in zijn totaliteit zal zijn laten we over aan Sensei John! Zorg dat je al zo veel mogelijk bent omgekleed om direct te starten met trainen.

Heavy bag? Ja dat lees je goed! We gaan ervoor zorgen dat er voor woensdag een stellage zal staan zoals vorige lente/zomer zodat ook degene boven de 26 jaar weer heavy bag training kunnen doen! Deze stellage zal open zijn voor eigen invullen tijdens alle mogelijke tijden behalve de jeugduren/groepslessen. Er zal dus nog meer ruimte gecreëerd worden om te trainen!

Wij willen jullie vragen gezien wij meer ruimte van het terrein gaan benutten zoveel mogelijk op de fiets te komen en wanneer dit echt niet anders kan te parkeren langs het huis voor het pand of bij onze buren gerechtsdeurwaarder Jongejan en Wisseborn. Houdt hier alsjeblieft rekening mee, zodat we geen gedoe krijgen met de handhaving!

Als altijd zijn wij nog elke dag dankbaar voor jullie steun en vertrouwen, wij hopen dat wij jullie weer wat meer kunnen motiveren zelf te sporten of aan te sluiten in de les. Hopelijk staan we binnenkort weer met zijn allen buiten te trainer en liever nog binnen!

Één team, één taak.

Osu,
Sensei John, Danique en team Nakama

Eerder verschenen

Wat anderen zeggen

 • Een echte groep waar je in een veilige prettige omgeving je grenzen leert kennen en verleggen onder de zeer prettige en professionele begeleiding van John Kuipers.

  - Martijn

 • Ik vind de lessen altijd zeer leerzaam en ik kan er altijd lekker mijn energie kwijt raken!

  - Fabian

 • Altijd goed om lekker te trainen bij Nakama, goede training, leuke groep met respect voor elkaar en een fanatieke sensei. OSU

  - Bart Smalbrugge

 • Ik vind het leuk om bij Nakama te trainen omdat we echt als een team samen werken! OSU

  - Anoniem

 • Gezellige leuke training in een leuke groep.

  - Mike

 • Nakama heeft mij goed geholpen met afvallen het is een leuke groep met veel respect.

  - Jonathan

 • Ik train bij Nakama omdat ik m'n vertrouwen in mezelf wil vergroten en om m'n grenzen te leren kennen en respecteren.

  - Hendri

 • Goede opbouw, goed gedoceerd. Duidelijke instructies.

  - Roy en Mike de Groot

 • Nakama is voor mij de plek om alle stress van het dagelijkse leven van me af te gooien!

  - Martijn

 • Nakama zorgt ervoor dat ik na de training met een goed gevoel naar huis ga.

  - Wesley

Nakama Gym en derde partijen gebruiken cookies om jouw internetgedrag op onze site te volgen. Als je verdergaat, ga je hiermee akkoord. Lees meer >