Actueel

In zes weken fit met de training van @ROBIN en Nakama Gym

Op 19 mei start @Robin met het programma in 6 weken fit. Een intensief programma waarbij er naast fysieke training ook advies is over voeding en stress. Deze thema’s zorgen voor een gezondere geest en fitter lichaam.
We beginnen met de intake waarbij we lengte, gewicht, bloeddruk, vetpercentage en BMI meten.

Dit is het vertrekpunt. Vervolgens stellen we individueel een concreet en realistisch doel waar jij (met ondersteuning van ons en de groep) naar toe gaat werken.

De fysieke trainingen

De trainingen zijn - afhankelijk van het weer - zoveel mogelijk buiten en bestaan uit circuit training en pads training (boksen op handkussens) ook heb je de optie om gratis aan te sluiten bij de bestaande heavybag training (kickboksen op een grote bokszak) op dinsdag. Kortom de ultieme manier om met een enorme boost je lichaam in 6 weken fit te maken/krijgen.

Voeding

Allereerst berekenen wij nauwkeurig jouw caloriebehoefte want de regel van 2500 voor de man en 2000 voor de vrouw is veel te algemeen. Daarna leggen we uit welke verhouding koolhydraten, vetten en eiwitten het verstandigst is en waarom. We leggen uit waarom sommige diëten niet werken en wat wél werkt. Tot slot krijg je een voedingsdagboek die je elke zaterdag inlevert en waar je maandag feedback op krijgt.

Stress en mentaal fit zijn

Stress heeft een enorm effect op het lichaam zowel fysiek als mentaal. Het gaat onder anderen ten koste van je immuunsysteem maar heeft direct invloed op je gewichtsverlies. Wij leggen uit hoe dat komt en wat je er tegen kan doen. We lossen de oorzaak niet op maar geven je de tools om meer rustmomenten te creëren wat ook je gewichtsverlies ten goede komt.

Concreet ziet het programma er zo uit:

 • Maandag 19:00 tot 19:45 uur circuit training
 • Dinsdag 19:00 tot 20:00 uur optioneel meedoen met de bestaande heavybag groep
 • Woensdag thuis training
 • Donderdag 19:00 tot 19:45 uur pads training
 • Vrijdag thuis training
 • Zaterdag 08:30 tot 10:00 uur (theorie, meten/wegen) en circuit training
 • Zondag rust

De kosten zijn 330,- euro. Voor dat geld krijgt je 12 circuit-, 6 pads-, 6 opties voor heavybag- en 12 thuistrainingen. Een voedingsdagboek met wekelijks feedback. Een activitytracker (die meet je hartslag, calorieverbruik, je stappen, je slaappatroon en je bloeddruk). Daarnaast is het een groepsproces waardoor de gestelde doelen makkelijker haalbaar zijn. Alle ingrediënten voor succesvol fit worden/afvallen zijn aanwezig. Je hoeft je alleen nog maar op te geven.

Locatie

De locatie waar we trainen is Engels Erf 35 in Harderwijk. Het oude belastingkantoor. We trainen buiten op het veld of binnen bij Nakama Gym.
Heb je vragen of wil je meer informatie, bel vrijblijvend met @Robin: 06 57573865, stuur een app of laat een voicemail bericht achter. Een mail sturen kan ook info@atrobin.nl

Eerder verschenen

Wat andere zeggen

 • Gezellige leuke training in een leuke groep.

  - Mike

 • Gezelligheid, goede training van een goede leermeester! Nakama, kracht van vriendschap!

  - Liesbeth

 • Super tof om je op deze manier uit te leven.

  - Merel

 • Nakama heeft mij goed geholpen met afvallen het is een leuke groep met veel respect.

  - Jonathan

 • Ik vond het in het begin zwaar, omdat je er veel leert al bij de eerste training. En het is erg leerzaam, je leert samenwerken en nog veel meer.

  - Nadim Khajjouti

 • Vechtsport heeft mij altijd gefascineerd en ik wist nooit precies wat ik wilde totdat ik een les van John bijwoonde. Ik was meteen onder de indruk van zijn meesterschap en ik vertrouw op zijn visie. Dankzij de inzet van 'het Nakama team' ben ik trots op mijn prestaties en geniet ik van mijn groei.

  - Marc Mik

 • Een echte groep waar je in een veilige prettige omgeving je grenzen leert kennen en verleggen onder de zeer prettige en professionele begeleiding van John Kuipers.

  - Martijn

 • Top sfeer met goede begeleiding waar Respect hoog in het vaandel staat.

  - Remco

 • Dit noem ik nou pas echt sport! Conditie, techniek, zelfbeheersing en zelfverdediging. Bij Nakama ga ik echt tot het uiterste! De trainingen worden gedoseerd gegeven, daarom ook zeer geschikt voor vrouwen!

  - Jessica

 • Ik vind het leuk om bij Nakama te trainen omdat we echt als een team samen werken! OSU

  - Anoniem

Nakama Gym en derde partijen gebruiken cookies om jouw internetgedrag op onze site te volgen. Als je verdergaat, ga je hiermee akkoord. Lees meer >