News

Feliz Navidad Nakama’s,

Wij willen jullie een fijne kerst wensen en een hopelijk, zorgelozer 2022 met veel geluk, gezondheid en sportiviteit.

Deze mail was bedoelt als een fijne feestdagen mail met daarin een reminder voor de vakantie van 20 december tot en met 2 januari. Helaas heeft de regering besloten dat er vanaf 05:00 morgenochtend een strenge lockdown zal zijn tot en met 14 januari waarin ook wij weer getroffen worden. Deze lockdown houdt ook in dat de clubkampioenschappen en de nieuwjaarstraining niet door gaan, voor allebei de activiteiten volgt een nieuwe data zodra wij meer weten.

Het kabinet zal eerder nog een moment hebben om te kijken of er al dingen zijn die eerder open kunnen. Hopelijk zien zij net als wij hoe belangrijk sporten is en krijgen wij een andere datum toegewezen om opnieuw open te gaan.

Gelukkig hielden jullie al rekening met de vakantie, wat betekent dat we eigenlijk maar twee weken dicht moeten (always look on the bright side of life!)

Zoals aangegeven in de vorige mail zal er ook BJJ(Braziliaans jiujitsu)/Judo voor de jeugd komen op woensdagavond! Deze les zal zijn van 18:00 tot 19:00, de kickboksles van 18:00 verplaatst naar de combinatie les boksen/kickboksen, deze les is een les waarin de kickboksers en boksers gesplitst worden.

Wij voelen als geen ander dat er alweer nieuwe maatregelen zijn maar hopen dat jullie ondanks alles toch fijne dagen kunnen hebben.

Bedankt voor jullie vertrouwen, inzet, gevoel van samenhorigheid en vriendschap.

Osu,

Sensei John, Danique en team Nakama

Previously published

What others are saying...

 • I always find the lessons very instructive and I can always lose my energy!

  - Fabian

 • Nakama helped me a lot with losing weight, it's a nice group with a lot of respect.

  - Jonathan

 • Conviviality, good training from a good teacher! Nakama, power of friendship!

  - Liesbeth

 • This is what I call real sport! Fitness, technique, self-control and self defense. At Nakama I really go to extremes! The training sessions are given in doses, therefore also very suitable for women!

  - Jessica

 • This is one of the few gyms where everyone is treated with such respect and pleasure.

  - Wesley & Hero

 • To go all in every training, with respect for each other!

  - Bram

 • Train hard, fight and push your limits with a very nice team.

  - Richard Vrijhof

 • I found it difficult in the beginning, because you learn a lot from the first training. And it is very educational, you learn to work together and much more.

  - Nadim Khajjouti

 • Nakama is the place for me to get rid of all the stress of everyday life!

  - Martijn

 • Nakama is the place to clear my mind!

  - Marinda

Nakama Gym and third parties use cookies to track your internet behavior on our site. By continuing, you agree to this. Read more >